Žlučové mýdlo - a skvrny jsou pasé


Ahoj! Před nedávnem se mi stala nemilá věc. Koupil jsem si nové tričko a vzápětí jsem si ho pokecal červeným burčákem. Problém byl v tom, že jsem si toho hned nevšiml, protože skvrna nebyla zas příliš velká, takže jsem tričko nezapral, ani nestihl použít metodu vylití bílého vína na červené a zasypání solí. Beztak jsem momentálně u sebe žádné bílé víno neměl. Takový alkoholik zas nejsem!

Druhý den jsem tedy začal pátrat, jak bych mohl zaschlou skvrnu od burčáku odstranit. Pročetl jsem několik dámských magazínů (Žena-in, Omlazení) a narazil na spoustu metod (Vanish, již zmíněný fígl s bílým vínem, prášek a sůl atd.). Nakonec jsem objevil zázrak jménem žlučové mýdlo, údajně velmi účinný nástroj biologického původu pro odstranění různých skvrn, mastnot a nečistot. Rozhodl jsem se tedy, že tuto metodu vyzkouším.

V drogerii jsem zakoupil tento zázrak přírody za pouhých 55 Kč. Žlučové mýdlo se prodává v pevné i tekuté formě. Já jsem zvolil pevnou formu a značku Dr. Beckmann. Mýdlo jsem použil na skvrnu a výsledek byl vynikající. Skvrna úplně zmizela. Stačilo několikrát namočit ve vlažné vodě místo, kde se nacházela skvrna, aplikovat mýdlo, nechat působit a následně vydrhnout a opláchnout. Nakonec jsem ještě nechal mýdlo působit přes noc. Ráno jsem tričko vypral a skvrna byla úplně ta tam. Před aplikováním ještě bylo potřeba otestovat (na málo viditelném místě), zda mýdlo nenaruší původní barvu textílie. To by ovšem nemělo, protože mýdlo neobsahuje barviva, parfém ani žádné konzervační látky.

Žlučové mýdlo Dr. Beckmann

Žlučové mýdlo je efektivní nástroj pro odstranění různých nečistot (vhodné i na pleny). Odstraní skvrny dřív než řeknete švec, navíc je levné a neobsahuje žádné chemické svinstva. Je z 99% biologicky rozložitelné. Vyrábí se z býčí žluči. Rozhodně doporučuji!